Image result for fire dampers

Damperat e zjarrit mundësojnë siguri në shpërndarjen e zjarrit në ndërtesa. Ata sigurojnë izolim perfekt dhe pjesa ndarëse termoizoluese nuk është kurrë tepër e nxehtë për tymin që kalon nëpër kanal.

Të  gjithë damperat janë të punuar sipas standardit EN 1366-2. Damperat mund të porositen manual dhe me motor, damperat me motor mund të lidhen me sistem të kontrollit qendror dhe sistem kundër zjarrit..

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.