Difuzorë me termoelement

 

MLD

Grilat rrethore për prurje të arjit përdoren për furnizim me ajër të ngrohtë ose të ftohtë. Të përshtatshme për instalim në vende ku lartësia e kanalave të montuar është e madhe, shpërndarja e ajrit është e njejtë në të gjitha anët. Korniza e difuzorit është e punuar nga alumini kurse fletëzat janë të punuara nga celiku dhe varësisht nga temperatura e furnizimit të ajrit, mekanizmi e ndryshon drejtimin e ajrit që të mundësojë shpërndarje vertikale të ajrit në ngrohje dhe shpërndarje më horizontale kur është në ftohje.

Të ngjyrosur me ngjyrë RAL dhe me kapakun e largueshëm që kur largohet mund të shihet këndi i drejtimit të lopatave, mirëmabjtja e tyre është humë e lehtë.

Mund të instalohen në tavan të lëshuar ose në tavan të dukshëm, gjithashtu këta difuzorë mund të porositen edhe me rregullim manual.

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.