Grila kundër shiut

BN

Grila për montim të jashtëm të punuara nga alumini i anodizuar me fletëza të fiksuara në kënd 45o  dhe rrjetë e galvanizuar 6×6 për mbrojtje të rrjetit nga objektet e jasthme.

Të përshtatshme për prurje dhe thithje të ajrit, këto grila mund të punohen në dimensione të ndryshme dhe mund të ngjyrosen me ngjyrë elektrostatike RAL.

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.