Bojlerat me ngrohje, solarë dhe nx. elektrik

OKC NTRR/BP

Bojlerat OKC NTRR/BP për vendosje në tokë me flanxhe anësore dhe dy këmbyes janë të përshtatshëm për nevoja më të mëdha të ujit sanitar dhe mund të përdoret me nxemës elektrik dhe cfardo lloj të kaldajës.

keramicke topne teleso–    Nxemësi elektrik me mbështjellës keramike e zgjatë jetën e bojlerit.

antikornozni vrstva–  Shtresa antikorrozive është e qëndrueshme ndaj korrozionit dhe ujit të papërpunuar.

vysoce kvalitni izolace covestro–  Izolimi i kualitetit të lartë siguron që të mos humbet nxehtësi

elektricke topne teleso– Nxemësi elektrik është pjesë e bojlerit

zasobnik  s jednim vymenikem– Dy këmbyes të qëndrueshëm ndaj korrozionit

 

Modeli OKC 200 NTRR/BP OKC 250 NTRR/BP OKC 300 NTRR/BP OKC 400 NTRR/BP OKC 500 NTRR/BP OKC 750 NTRR/BP OKC 1000 NTRR/BP
Kapaciteti (l) 200 234 285 363 433 710 930
Klasa e eficiencë
Lartësia (mm) 1357 1537 1558 1920 1924 2030 2050
Diametri (mm) 584 584 670 650 700 910 1010

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.