Bojlera të varur

OKCV

Bojlerat e kombinuar me nxemës elektrik dhe këmbyes për ngrohje të ujit sanitar nga kaldaja janë zgjidhja më e mirë që garanton kualitet dhe kursim të energjisë.

Ky lloj i bojlerëve vjen në dy modele: për montim vertikal dhe për montim horizontal

 

keramicke topne teleso–    Nxemësi elektrik me mbështjellës keramike e zgjatë jetën e bojlerit.

antikornozni vrstva–  Shtresa antikorrozive është e qëndrueshme ndaj korrozionit dhe ujit të papërpunuar.

vysoce kvalitni izolace covestro–  Izolimi i kualitetit të lartë siguron që të mos humbet nxehtësi

elektricke topne teleso– Nxemësi elektrik është pjesë e bojlerit

 

Modeli OKC 80 OKC 100 OKC 125 OKC 160 OKC 200
Kapaciteti (l) 75 95 120 147 195
Fuqia e ngrohesit elektrik (W) 2 200
Klasa e eficiencës së energjisë
Lartësia (mm) 757 902 1067 1255 1290
Diametri (mm) 524 524 524 524 584

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.