Ventilatorë kërmillor

 

Ventilatorët centrifugal kërmillor nga Kaffes të dizajnuar për thithjen e tymit dhe yndyrës nga skara janë të punuar nga llamarina e galvanizuar e kualitetit të lartë. Sipas kërkesës këta ventilatorë mund të ngjyrosen me ngjyrë elektrostatike.

Me kapacitet 2500-16000 m³/h këta ventilatorë janë të përshtatshëm pothuaj për cdo lloj skare

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.