VENT-100N to VENT-315N

Ventilatorët in-line nga konstruksioni metalik nga celiku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit. Së bashku me këto pajisje, si standard furnizohet edhe kutia elektrike dhe mbajtësi.

Të gjitha modelet përfshijnë një motor të mbyllur monofaz të lidhur në fletëza metalike.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.