The MIXVENT-TD fans offer the ideal in-line duct fan solution for a wide range of general residential or commercial ventilation application into.

Ventilatorët in-line janë të prodhuar nga plastika e përforcuar e kualitetit të lartë.

Dizajni unik i mbajtësit e bën motorin dhe qakrun punues të montohen dhe cmontohen pa e lëvizur sistemin e kanalave.

 

TD-MIXVENTbdp506Dimensione kompakte – dimensionet e vogla të këtyre  ventilatorave e bëjnë të mundur instalimin edhe ne vende ku hapësira është e kufizuar.

TD-MIXVENTbdp501Instalim i lehtë – Mbajtësi i lidhur me trupin e ventilatorit e bën të mundur që instalimi të bëhet shumë lehtë

TD-MIXVENTbdp496Mirëmbajtje e lehtë- Dizajni i ventilatorit e bën të mundur që motori të ndahet nga trupi dhe të behet mirëmajtja pa pasur nevojë të ndahet nga kanalat.

TD-MIXVENTbdp549Mundësi për instalim në pozicione të ndryshme – Forma e trupit të ventilatorit e bën të mundur që këta ventilatorë të montohen në pozicione ku kanali nuk është i drejtë.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.