Ndarës të papastërtisë me filetë

Ndarësit e papastërtisë me fileta nga Tiemme janë të punuar nga mesingu dhe rrjeta e celikut e cila mund të largohet dhe të pastrohet.

Këta filtera janë të përdorshëm për sisteme të ngrohjes, ftohjes, ujit sanitar etj.

Dimensionet në dispozicion: DN15 deri DN50.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.