Image result for S&P HV stylvent

Ventilatorët aksial për instalim në mur ose dritare janë të pajisur me grilë plastike, mbyllës dhe motor monofaz.Të gjithë ventilatorët janë me mbrojtje IPX4.

Kjo seri është në 3 dimensione: 150, 230 dhe 300mm, përfshirë forma të ndryshme të punës cka e bën këtë ventilator të përshtatshëm për pothuaj cdo lloj përdorimi.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.