Image result for S&P hctb

Ventilatorët kurmor me shpërndarje horizontale të ajrit janë në dy versione:

B – Për thithje të ajrit

A – Për prurje të ajrit

Trupi i ventilatorit është i punuar nga celiku i galvanizuar i mbrojtur nga korrozioni, kapaku është i punuar nga alumini kurse fletëzat janë të punuara nga plastika e përforcuar.

Këta ventilatorë varësisht nga kapaciteti janë  me motor monofaz dhe trefaz.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.