Gypat e galvanizuar

Gypat SteelPRESS nga RM Raccorderie dhe fitingu i galvanizuar janë shumë të përshtatshëm për sisteme të ngrohjes, ftohjes, solarëve, hidrantave etj.

Këta gypa janë të certifikuar sipas të gjitha standardeve evropiane për cilësi

Dimensionet në dispozicion: Φ15 deri Φ54

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.