Fairy ON-OFF

KLIMA FAIRY, është kondicioner ajri me cilësi te larte
nga klasi i kondicionerëve ON/OFF.

Posedon të gjitha funksionet
më të fundit të këtij klasi, ndërsa ajo që e dallon atë nga tjerët
është dizajni modern dhe kompakt i njësisë së brendshme me
panel të integruar dhe me ekran që është i padukshëm kur
pajisja është në gjendje gatishmërie, gjë që mundëson përputhje.

Pajisja përdor si mjet ftohjeje freonin ekologjik R410A
në vend të freonit R 22, gjë që mundëson funksionim më
efikas të sistemit dhe ndikim më të vogël në mjedisin.

I takon klasit të energjisë (A/A), gjë që mundëson kursim të harxhimeve
dhe faturë më të vogël të rrymës.

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.