CZ SILENT DESIGN

Ventilatorët aksial me kapacitet 85-300 m³/h

Motori është i montur me bllok elastik silent që e absorbon dridhjen dhe mundëson që të mos shkaktohet zhurmë. Të gjithë ventilatorët janë të punuar nga plastika e qëndrueshme e pajisur me valvolë jokthyese dhe motor monofaz, klasë B të konsumit të energjisë dhe mbrojtje termike.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.