Image result for wilo stratos

Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

Pompa qarkulluese me rregullim manual të 3 shpejtësive. Me motor të ndarë nga trupi i pompës, pjesa e pompës është e punuar nga celiku i derdhur, qarku punues është i punuar nga plastika e përforcuar kurse boshti nga inoksi.

Energjia është shumë e vlefshme, për këtë Wilo ka krijuar pompat me eficienctë të lartë që nga viti 2001, me ndihmën e teknologjisë ECM, pompat eficiente Stratos mundësojnë kursim vjetor të energjisë deri 80%. Kontrolla elektronike mundëson që pompa të lidhet me sistem qendror të komandimit dhe të komandohet me sistem DC 0-10V dhe të tregojë gabimet.

Karakteristikat e pompës Stratos:

  • Motor EC me rregullim të fuqisë
  • Kursim i energjisë deri 80%
  • Lidhje me M-Bus
  • Mundësi kontrolli automatik ose manual shumëshkallësh.
  • Mbrojtje nga mbingarkesa

Të dhëna teknike:

  • ΔP-V, ΔP-C, ΔP-T kontroll i shpejtësisë dhe sinjale të jashtme.
  • Temperatura e punës: -20°C to +140°C , Varësisht nga modeli
  • Tensioni i punës: 3~400V, 1~230V, Varësisht nga modeli
  • Presioni i punës: 10 bar.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.