Image result for wilo ipImage result for wilo ipl

Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

 

Karakteristikat e pompave IPL/IPE

  • Mbrojtje nga korrozioni
  • Mbrojtje nga kondenzati
  • Ftohje me ajër nga jashtë
  • Eficiencë e energjisë përmes kontrollit elektronik të fuqisë
  • Komunikim M-Bus

Të dhënat teknike të pompave IPL/IPE:

  • Temperatura e punës: -20 °C to +120 °C
  • Tensioni i punës: 3~400 V ±10 %, 50 Hz
  • Klasa e mbrojtjes: IP55
  • Diametri nominal: DN 32 deri DN 125
  • Presioni maksimal i punës: 16 bar

Për të shkarkuar katalogun për pompa IPE kliko KËTU

Për të shkarkuar katalogun për pompa IPL kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.