Termostatat dixhital për kontrollim nga distanca me WiFi nga siemens janë shumë të mirë për të kontrolluar temperaturën manualisht ose nga distanca, ofrojnë kontrollë të mirë të tempraturës dhe mundësojnë kursim të energjisë

  • Kontrollë ON/OFF për ngrohje
  • Mundësi për temperaturë normale dhe kursim të energjisë
  • Mundësi programimi për 7 ditë dhe kontrollim manual
  • Dimensione kompakte
  • Bateri e qëndrueshme

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.