Nxemësa elektrik për bojler

TPK

Nxemësat elektrik TPK me pjesën ngrohëse nga keramika, termostatin e vet dhe termosatin e vet sigrurues mundëson kontrollim të temperaturës nga 5-74°C.

Ky model është i dizajnuar për modelet OKCE 160–500 S, OKC 160–500 NTR(NTRR)/BP  varësisht nga dimensioni bojlerit. Gjithashtu së bashku me flanxhen ndihmëse NAD v1, NAD v3-v5 dhe NADO v1-v3 ky nxemës mund të përdoret për dimensionet më të mëdha të bojlerave

Modeli TPK
150–8/2.2 kW
TPK
168–8/2.2 kW
TPK
210–12/2.2 kW
TPK
210–12/3–6 kW
TPK
210–12/6,6 kW
TPK
210–12/5–7-9 kW
TPK
210-12/8-10-12 kW
Fuqia (kW) 2.2 2.2 2.2 3–4–6 6,6 5–7–9 8-10-12
Gjatësia e ngrohësit ± 10 mm 400 405 440 440 440 550 550
Mbrojtja elektrike IP42
Pesha (kg) 4,2 4,2 6,6 12 13 13,6 14
Siguresa e preferuar (A) 16 16 16 20/3 x 16* 20/3 x 16* 3 x 20 3 x 25
Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.