Kolektorët Inox nga prodhuesi italian Ivar janë të punuar nga inoxi i kualitetit të lartë që garanton punë stabile dhe qëndrueshmëri shumë të gjatë

 

Dimensionet në dispozicion janë 1″ 3 deri në 13 kyqje, ku secila njësi është e pajisur me mbyllës hermetik nga goma.

Përparësia kryesore e këtyre kolektorëve është që në secilën degë mund të shikohet sasia e rrjedhjes së ujit dhe të balacohet sistemi kurse kolektorë e dergimit janë të pajisur me kapakë të cilët mund ta hapin ose ta mbyllin sistemin ose mund të larohen dhe të vendosen koka termostatike të cilat komandohen nga termostati.

Të gjithë kolektorët janë të prodhuar sipas standardeve evropiane dhe janë të pajisur me të gjitha certifikatat.

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.