Kolektorë për ujësjellës Tiemme

Kolektorët për ujësjellës nga tiemme janë të prodhuar për shpërndarjen e ujit të ftohtë dhe të ngrohtë. Falë konfigurimit të tyre, këta kolektorë mundësojnë shpërndarje të njëtrajtshme të ujit duke shkaktuar rezistenca minimale.

Këta kolektorë janë të prodhuar sipas gjitha standardeve evropiane me materiale të përshtatshëm për ujë të pijes.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.